Slučaj "Jajinci": Vučić danas o prijetnjama

Predsjednik Vlade Srbije obratiće se javnosti u vezi sa nedavnim incidentom u Jajincima. Premijer će govoriti i o bezbjednosnoj situaciji u Srbiji

Srbija 07.11.2016 | 07:29
Slučaj "Jajinci": Vučić danas o prijetnjama
Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti u vezi sa otkrivenim arsenalom oružja u Jajincima i Novom Beogradu, kao i o bezbjednosnim prijetnjama po njega i njegovu porodicu.

Vučić će iznijeti podatke koje su mu prenijele bezbjednosne službe o slučaju "Jajinci", kao i o automobilu sa oružjem koji je pronađen u jednoj garaži na Novom Beogradu, a koji je doveden u vezu sa ovim slučajem. On će odgovoriti i političkim protivnicima koji su omalovažavali prijetnje i informacije o ugroženosti premijera, a govoriće i o bezbjednosnoj situaciji u Srbiji.

U istrazi o pronađenom oružju do sada je saslušano više od 200 ljudi, ali, prema saznanjima "Novosti", nije bilo nikakvih konkretnih pomaka koji bi mogli da dovedu do onih koji stoje iza arsenala ostavljenog u blizini porodične kuće srpskog premijera.

Ispitane su uglavnom bezbjednosno interesantne osobe, a neki od njih imaju i debele policijske dosijee. Provjeravani su i njihovi kontakti sa kriminalnim grupama u okruženju.

Dalji pomak očekuje se poslije informacija iz Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske, koje su dobile zahtjeve od srpske policije da im pomognu u utvrđivanju porijekla pronađenog oružja.

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zumba

07.11.2016 07:45

Zolja bez granate-1,5 kg 100 metaka bez puske 2,5 kg cetiri bombe1,5 kg Sve ovo poneses u jednoj ruci,u cekeru.Osim bombi nista smrtonosno.

ODGOVORITE