Београд и Партизан "купили" Евертонове!

Фудбалер Партизана каже да ужива у Србији, а да се Београд посебно допада његовој супрузи.

Фудбал 08.11.2016 | 10:00
Београд и Партизан "купили" Евертонове!
Познато је да је Београд град "отвореног срца" и да већина странаца када једном дође у главни град Србије или не жели да га напусти или се увек враћају.

Фудбалери који послом стигну у Србију (већина), такође, брзо се навикну на живот у нашој земљи. Један од њих је и првотимац Партизана Евертон Луиз.

"Осећам да сам вољен у Партизану и у Београду", каже Бразилац за "Спортски журнал".

Везни играч црно-белих каже да му је у Србији лепо од првог дана и да гостопримство које је осетио и подршку навијача жели да врати играма у Партизану.

"Људи ме у почетку нису препознавали, али сада ме заустављају на улици, траже аутограме, желе да се сликамо... Супрузи се Београд много свиђа, чак и када је пауза не жели да се враћа у Бразил. Остала би овде да живи", признаје Евертон.

Постигао је гол у "вечитом" дербију и тај тренутак је означио као најдражи у досадашњој каријери. Жеља му је да са "парним ваљком" освоји титулу првака.

"Играм за Гробаре"! Борим се и дајем све од себе да и они буду срећни на крају сваке утакмице. Надам се да ћемо да им подаримо титулу на крају", рекао је љубимац навијача Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар