Beograd i Partizan "kupili" Evertonove!

Fudbaler Partizana kaže da uživa u Srbiji, a da se Beograd posebno dopada njegovoj supruzi.

Fudbal 08.11.2016 | 10:00
Beograd i Partizan "kupili" Evertonove!
Poznato je da je Beograd grad "otvorenog srca" i da većina stranaca kada jednom dođe u glavni grad Srbije ili ne želi da ga napusti ili se uvek vraćaju.

Fudbaleri koji poslom stignu u Srbiju (većina), takođe, brzo se naviknu na život u našoj zemlji. Jedan od njih je i prvotimac Partizana Everton Luiz.

"Osećam da sam voljen u Partizanu i u Beogradu", kaže Brazilac za "Sportski žurnal".

Vezni igrač crno-belih kaže da mu je u Srbiji lepo od prvog dana i da gostoprimstvo koje je osetio i podršku navijača želi da vrati igrama u Partizanu.

"Ljudi me u početku nisu prepoznavali, ali sada me zaustavljaju na ulici, traže autograme, žele da se slikamo... Supruzi se Beograd mnogo sviđa, čak i kada je pauza ne želi da se vraća u Brazil. Ostala bi ovde da živi", priznaje Everton.

Postigao je gol u "večitom" derbiju i taj trenutak je označio kao najdraži u dosadašnjoj karijeri. Želja mu je da sa "parnim valjkom" osvoji titulu prvaka.

"Igram za Grobare"! Borim se i dajem sve od sebe da i oni budu srećni na kraju svake utakmice. Nadam se da ćemo da im podarimo titulu na kraju", rekao je ljubimac navijača Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar