Балотелијев позив Сакоу: Какав Ливерпул, долази у Ницу!

Мораш да играш сваки меч! "Он је један од најбољих дефанзиваца са којим сам играо, штета је што није на терену", каже Италијан.

Фудбал 08.11.2016 | 08:30
Балотелијев позив Сакоу: Какав Ливерпул, долази у Ницу!
Када је прошлог лета Марио Балотели пристао да се упусти у авантуру са Ницом, многи су сматрали да је то само још једно поглавље неславног слома каријере некада велике наде италијанског фудбала. После два месеца Балотели је свим критичарима запушио уста!

Лек који је преузео из случаја Хатема Бен Арфе прошле године жели да примени на бившем саиграчу - Мамадуу Сакоу. Француски штопер налази се већ дуже време на милост и немилост код Јиргена Клопа. Практично у истој позицији као што је Балотели био током последњих годину и кусур. Због тога се Италијан нада да би Сако могао да крене његовим стопама и
пресели се у Ницу. А онда заједно покушају да се потпуно врате у фудбалски живот. 

"Причамо с времена на време. Велика је штета што не игра. Он је један од најбољих дефанзиваца са којим са играо. Заслужује да игра на свакој утакмици, мора", каже Балотели за француски Телефут и онда наставља:

"Мора да иде из Ливерпула. Рекао сам му да дође у Ницу ако то жели. Питаћу га озбиљно да дође у јануару, било би заиста супер".

Видећемо да ли ће се овако нешто заиста и остварити. С обзиром да Сако још није одиграо ниједан меч ове сезоне, те да није ни у трећем плану код Клопа - што да не?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар