Balotelijev poziv Sakou: Kakav Liverpul, dolazi u Nicu!

Moraš da igraš svaki meč! "On je jedan od najboljih defanzivaca sa kojim sam igrao, šteta je što nije na terenu", kaže Italijan.

Fudbal 08.11.2016 | 08:30
Balotelijev poziv Sakou: Kakav Liverpul, dolazi u Nicu!
Kada je prošlog leta Mario Baloteli pristao da se upusti u avanturu sa Nicom, mnogi su smatrali da je to samo još jedno poglavlje neslavnog sloma karijere nekada velike nade italijanskog fudbala. Posle dva meseca Baloteli je svim kritičarima zapušio usta!

Lek koji je preuzeo iz slučaja Hatema Ben Arfe prošle godine želi da primeni na bivšem saigraču - Mamaduu Sakou. Francuski štoper nalazi se već duže vreme na milost i nemilost kod Jirgena Klopa. Praktično u istoj poziciji kao što je Baloteli bio tokom poslednjih godinu i kusur. Zbog toga se Italijan nada da bi Sako mogao da krene njegovim stopama i
preseli se u Nicu. A onda zajedno pokušaju da se potpuno vrate u fudbalski život. 

"Pričamo s vremena na vreme. Velika je šteta što ne igra. On je jedan od najboljih defanzivaca sa kojim sa igrao. Zaslužuje da igra na svakoj utakmici, mora", kaže Baloteli za francuski Telefut i onda nastavlja:

"Mora da ide iz Liverpula. Rekao sam mu da dođe u Nicu ako to želi. Pitaću ga ozbiljno da dođe u januaru, bilo bi zaista super".

Videćemo da li će se ovako nešto zaista i ostvariti. S obzirom da Sako još nije odigrao nijedan meč ove sezone, te da nije ni u trećem planu kod Klopa - što da ne?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar