БОМБА! Наполи спремио кофер са 20.000.000 евра за Митровића!

Наполију свакако недостаје један расни голгетер после тешке повреде Аркадијуша Милика, а Аурелио де Лаурентис једног таквог види у српском нападачу.

Фудбал 06.11.2016 | 13:00
БОМБА! Наполи спремио кофер са 20.000.000 евра за Митровића!
Помињали су се Мирослав Клосе, Ћипријан Марика, Димитар Бербатов, Федерико Македа, Емануел Адебајор... А на крају би слово у Наполијевој потрази за нападачком решењем могло да падне на - Александра Митровића!

Према сазнањима британског таблоида Мирор, који је у друштву „жуте штампе“ новина са најбољим изворима када су у питању дешавања на трансфер пијаци, први човек напуљског гиганта Аурелио Де Лаурентис донео је одлуку да крене у офанзиву на српског голгетера и за тај подухват спремио је кофер са 20.000.000 евра. 

Наводно, Де Лаурентис планира да врло брзо ступи у контакт са људима на Сент Џејмс Парку и тестира могућност да Митровић напусти град на крајњем северу Енглеске. Међутим, пошто се Митровић налази у узлазној путањи са формом откако се Двајт Гејлповредио, те да је миљеник навијача, велико је питање има ли намеру Њукасл да пусти момка којег је прошлог лета платио 18.000.000 евра. 

Митровић се таман навикао на енглески стил фудбала после сезоне препуне изазова, успона и падова. Али, исто тако један од најбољих српских центарфора већ дуже време налази се на радару италијанских клубова. Подсетимо, дуго је у првом реду стајао Милан, али је сада Винћенцо Монтела ипак саставио тим по свом укусу. 

Наполију свакако недостаје један расни голгетер, а једног таквог виде у Митровићу. 

Наполијев брод почео је нагло да тоне откако је тешку повреду лигаманета колена доживео први стрелац Аркадијуш Милик, почетком октобра. Од тог тренутка траје и потрага за алтернативним решењем, па је питање да ли би се Митровић задовољио улогом резервисте оног тренутка када се Милик опорави. А то би могло да буде тек за минимум шест месеци. 

Притом, ту је и Маноло Габијадини, који рукама и ногама граби сваки минут на терену и сигурно неће дозволити да буде бачен у запећак. 

Можда би евентуални Митровићев долазак могао да услови управо Габијадинијев одлазак из Напуља. Било како, ништа се неће решавати до новог отварања фудбалске пијаце, почетком јануара. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар