BOMBA! Napoli spremio kofer sa 20.000.000 evra za Mitrovića!

Napoliju svakako nedostaje jedan rasni golgeter posle teške povrede Arkadijuša Milika, a Aurelio de Laurentis jednog takvog vidi u srpskom napadaču.

Fudbal 06.11.2016 | 13:00
BOMBA! Napoli spremio kofer sa 20.000.000 evra za Mitrovića!
Pominjali su se Miroslav Klose, Ćiprijan Marika, Dimitar Berbatov, Federiko Makeda, Emanuel Adebajor... A na kraju bi slovo u Napolijevoj potrazi za napadačkom rešenjem moglo da padne na - Aleksandra Mitrovića!

Prema saznanjima britanskog tabloida Miror, koji je u društvu „žute štampe“ novina sa najboljim izvorima kada su u pitanju dešavanja na transfer pijaci, prvi čovek napuljskog giganta Aurelio De Laurentis doneo je odluku da krene u ofanzivu na srpskog golgetera i za taj poduhvat spremio je kofer sa 20.000.000 evra. 

Navodno, De Laurentis planira da vrlo brzo stupi u kontakt sa ljudima na Sent Džejms Parku i testira mogućnost da Mitrović napusti grad na krajnjem severu Engleske. Međutim, pošto se Mitrović nalazi u uzlaznoj putanji sa formom otkako se Dvajt Gejlpovredio, te da je miljenik navijača, veliko je pitanje ima li nameru Njukasl da pusti momka kojeg je prošlog leta platio 18.000.000 evra. 

Mitrović se taman navikao na engleski stil fudbala posle sezone prepune izazova, uspona i padova. Ali, isto tako jedan od najboljih srpskih centarfora već duže vreme nalazi se na radaru italijanskih klubova. Podsetimo, dugo je u prvom redu stajao Milan, ali je sada Vinćenco Montela ipak sastavio tim po svom ukusu. 

Napoliju svakako nedostaje jedan rasni golgeter, a jednog takvog vide u Mitroviću. 

Napolijev brod počeo je naglo da tone otkako je tešku povredu ligamaneta kolena doživeo prvi strelac Arkadijuš Milik, početkom oktobra. Od tog trenutka traje i potraga za alternativnim rešenjem, pa je pitanje da li bi se Mitrović zadovoljio ulogom rezerviste onog trenutka kada se Milik oporavi. A to bi moglo da bude tek za minimum šest meseci. 

Pritom, tu je i Manolo Gabijadini, koji rukama i nogama grabi svaki minut na terenu i sigurno neće dozvoliti da bude bačen u zapećak. 

Možda bi eventualni Mitrovićev dolazak mogao da uslovi upravo Gabijadinijev odlazak iz Napulja. Bilo kako, ništa se neće rešavati do novog otvaranja fudbalske pijace, početkom januara. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar