Мрачна Нолитова страна или је то мајка жељна публицитета?!

Живим у ђубрету! Због њега су ме избацили из куће, па сам се дрогирала и радила као проститутка! “Навукла сам се на хероин и избачена сам из куће током породичне свађе када сам имала 17 година, а Нолито само 21 месец. Упала сам у лоше друштво. Шта год вам падне на памет од дроге, то сам пробала. Крала сам по продавницама како би имала новца да купим дрогу", навела је мајка фудбалера Ситија.

Фудбал 08.11.2016 | 08:00
Мрачна Нолитова страна или је то мајка жељна публицитета?!
Острвску спортску, али и јавност генерално потреса нова афера из живота фудбалера Манчестер Ситија Нолита. Његова мајка, 46-годишња Росио Ахудо Дуран изнела је низ оптужби на рачун играча Грађана и оптужила га да је престао да јој помаже, што је довело до тога да живи у нехуманим условима.

“Сигурна сам да ниједна друга мајка премијерлигашког фудбалера не живи као ја. Прошлог октобра сам провалила у кућу у којој тренутно живим. То сам урадила након што је Нолито престао да плаћа кирију за другу кућу у близини. Наравно да сам престрављена, јер могу сваког часа да ме избаце на улицу са двоје деце. Немам где да идем. И ово где сад живимо је далеко од идеалног места за подизање деце. Кућа је пуна ђубрета, а има и пацова“, рекла је Росио за таблод Дејли Мирор.

Нолито у Манчестер Ситију недељно зарађује 112.000 евра. Они су се првобитно сукобили након што је Росио изјавила да је Нолито прекршио обећање да ће финансијски помоћи издржавање хендикепираног брата.

Фудбалер је оптужио мајку да има „црну душу“ и тражио од ње да га остави на миру.

“Ако хоћеш да просиш испред самопослуге, слободно иди. Ако хоћеш да крадеш, кради.“, наводно је шпански фудбалер поручио својој мајци.

Росио је провела 13 година у затвору због кривичних дела која су се углавном тицала наркотика.

“Навукла сам се на хероин и избачена сам из куће током породичне свађе када сам имала 17 година, а Нолито само 21 месец. Упала сам у лоше друштво. Шта год вам падне на памет од дроге, то сам пробала. Крала сам по продавницама како би имала новца да купим дрогу, али највећи део сам зарађивала као проститука“, објаснила је она.

Она је оптужила друге људе, како каже са стране, да су утицали на Нолитово доношење одлука.

“Други део породице и такозвани пријатељи су га убедили да мајка, бивши наркоман и затвореник, није добра за његов имиџ и да ће зарадити више новца ако ме склони. Новац је променио мог сина. Није му се допало што сам му једино је искрено говорила како стоје ствари. Окружио се људима који су му само аплаудирали."

Са друге стране, Нолито је више пута изјавио да су га одгајили бака Долорес и покојни деда Мануел.

"Они су утицали на моје образовање и обезбедили ми све што је потребно у животу. Деда ми је био као отац и управо он ми је купио прву фудбалску лопту“.

Овог лета Нолито је из Селте прешао у Манчестер Сити за суму од 15.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар