Mračna Nolitova strana ili je to majka željna publiciteta?!

Živim u đubretu! Zbog njega su me izbacili iz kuće, pa sam se drogirala i radila kao prostitutka! “Navukla sam se na heroin i izbačena sam iz kuće tokom porodične svađe kada sam imala 17 godina, a Nolito samo 21 mesec. Upala sam u loše društvo. Šta god vam padne na pamet od droge, to sam probala. Krala sam po prodavnicama kako bi imala novca da kupim drogu", navela je majka fudbalera Sitija.

Fudbal 08.11.2016 | 08:00
Mračna Nolitova strana ili je to majka željna publiciteta?!
Ostrvsku sportsku, ali i javnost generalno potresa nova afera iz života fudbalera Mančester Sitija Nolita. Njegova majka, 46-godišnja Rosio Ahudo Duran iznela je niz optužbi na račun igrača Građana i optužila ga da je prestao da joj pomaže, što je dovelo do toga da živi u nehumanim uslovima.

“Sigurna sam da nijedna druga majka premijerligaškog fudbalera ne živi kao ja. Prošlog oktobra sam provalila u kuću u kojoj trenutno živim. To sam uradila nakon što je Nolito prestao da plaća kiriju za drugu kuću u blizini. Naravno da sam prestravljena, jer mogu svakog časa da me izbace na ulicu sa dvoje dece. Nemam gde da idem. I ovo gde sad živimo je daleko od idealnog mesta za podizanje dece. Kuća je puna đubreta, a ima i pacova“, rekla je Rosio za tablod Dejli Miror.

Nolito u Mančester Sitiju nedeljno zarađuje 112.000 evra. Oni su se prvobitno sukobili nakon što je Rosio izjavila da je Nolito prekršio obećanje da će finansijski pomoći izdržavanje hendikepiranog brata.

Fudbaler je optužio majku da ima „crnu dušu“ i tražio od nje da ga ostavi na miru.

“Ako hoćeš da prosiš ispred samoposluge, slobodno idi. Ako hoćeš da kradeš, kradi.“, navodno je španski fudbaler poručio svojoj majci.

Rosio je provela 13 godina u zatvoru zbog krivičnih dela koja su se uglavnom ticala narkotika.

“Navukla sam se na heroin i izbačena sam iz kuće tokom porodične svađe kada sam imala 17 godina, a Nolito samo 21 mesec. Upala sam u loše društvo. Šta god vam padne na pamet od droge, to sam probala. Krala sam po prodavnicama kako bi imala novca da kupim drogu, ali najveći deo sam zarađivala kao prostituka“, objasnila je ona.

Ona je optužila druge ljude, kako kaže sa strane, da su uticali na Nolitovo donošenje odluka.

“Drugi deo porodice i takozvani prijatelji su ga ubedili da majka, bivši narkoman i zatvorenik, nije dobra za njegov imidž i da će zaraditi više novca ako me skloni. Novac je promenio mog sina. Nije mu se dopalo što sam mu jedino je iskreno govorila kako stoje stvari. Okružio se ljudima koji su mu samo aplaudirali."

Sa druge strane, Nolito je više puta izjavio da su ga odgajili baka Dolores i pokojni deda Manuel.

"Oni su uticali na moje obrazovanje i obezbedili mi sve što je potrebno u životu. Deda mi je bio kao otac i upravo on mi je kupio prvu fudbalsku loptu“.

Ovog leta Nolito je iz Selte prešao u Mančester Siti za sumu od 15.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar