Лепа Лукић у сузама: Замало ме нису убили

Пјевачица Лепа Лукић о упаду лопова у њену кућу: Разбојници однијели 900.000 динара и 1.600 евра, српски и канадски пасош

Србија 05.11.2016 | 21:53
Лепа Лукић у сузама: Замало ме нису убили
Да сам се случајно пробудила у току ноћи и затекла их како претурају по стварима и траже новац, ко зна шта би ми урадили. Срећа у несрећи је што су нашли паре и отишли прије него што сам устала.

Овако за “Новости” прича кроз плач позната пјевачица Лепа Лукић о инциденту који се догодио у петак увече када је, према њеној процјени, више провалника упало у њену кући у Жаркову и однијело 900.000 динара и 1.600 евра, али и српски и канадски пасош и канадске папире.

Лепа је те ноћи гледала телевизију до један сат иза поноћи. По траговима које су оставили лопови, убијеђена је да су упали кроз терасу на висини од чак девет метара. Док је она чврсто спавала, они су испретурали њене фиоке и ташну, нашли су паре и онда лагано отворили, вјероватно калаузом, спољна врата и ишетали. Пјевачица је устала ујутру у седам сати и затекла хаос, испретуране фиоке, кутије...

"Помислила сам како су ме могли убити", и даље је узнемирена легенда наше народне музике.

"Да нису нашли паре, сигурно би ме пробудили и тукли да им откријем гдје су."

"Упркос свему, у суботу сам на проби отпевала цијеи репертоар за мој сљедећи концерт", чуди се својој снази Лепа.

"Поред све муке, послије сам се шалила у разговору са једном пријатељицом да би требало да због те снаге уђем у Гинисову књигу рекорда.

"Требало је да путујем на концерт са Силваном Арменулић. Тада сам се први пут у каријери успавала и нисам отишла. Она је погинула, ја сам остала."

Обожаваоци краљице народне музике моћи ће да уживају и њеним хитовима и да с њом прославе 55 година каријере 17. новембра у београдском Сава центру.

Како је раније најавила за “Новости”, о њеном раду на концерту ће говорити један глумац, а као и увек окупиће многобројне колеге са естраде.

Недавно, Лепа Лукић била је део пјевачке екипе на концерту поводом 25 година од одласка Томе Здравковића. Том приликом, отпјевала је “Шта ће ми живот без тебе драги”, коју је “краљ кафане” написао за Силвану Арменулић.

Лепа Лукић пјевањем је почела да се бави веома рано, али је велику популарност и успех стекла 1967. године песмом “Од извора два путића” чији текст и композицију потписује Петар Танасијевић. Ова пјесма убрзо је постала велики хит, а и данас је подједнако популарна.

СКОЧИО ПРИТИСАК

Полицајци који су у суботу дошли да обаве увиђај, затекли су преблиједјелу пјевачицу и одмах позвали Хитну помоћ. Иако је разбојници нису физички напали, својим поступком су могли да усмрте Лепу, јер јој је од шока скочио притисак на 200 са 100!

(Вечерње новости)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Глупачо

05.11.2016 21:32

Паресе држе на Банци ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Глупачо

05.11.2016 22:34

Па ти си Геније нису то Милиони то је сића за Лепу Лукиц.Сва срећа па су јој Паре биле у Кући иначе би било свега. А што се тиче Глупаче ти си Глупан кад будеш толико успео у Животу ондах се јави па опет нешто слично коментариши.

Name

Ре

05.11.2016 23:49

А правопис уци у школи ,глупанееее

Name

Што баби мило то јој се и снило

05.11.2016 22:27

Шта и да су те убили, Инако имаш сто двадесет година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кал

06.11.2016 05:34

Паре су остале у касину,Лепа знамо те.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

06.11.2016 06:04

Боље што су насли паре,да нису,убили би је.Стварно ми је жао Лепе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рт

06.11.2016 14:18

Моја лепа не плаци за мало пара а ви имате има неко сто цитав зивот плаце и нема ај јадна цитав зивот си имала

ОДГОВОРИТЕ