Lepa Lukić u suzama: Zamalo me nisu ubili

Pjevačica Lepa Lukić o upadu lopova u njenu kuću: Razbojnici odnijeli 900.000 dinara i 1.600 evra, srpski i kanadski pasoš

Srbija 05.11.2016 | 21:53
Lepa Lukić u suzama: Zamalo me nisu ubili
Da sam se slučajno probudila u toku noći i zatekla ih kako preturaju po stvarima i traže novac, ko zna šta bi mi uradili. Sreća u nesreći je što su našli pare i otišli prije nego što sam ustala.

Ovako za “Novosti” priča kroz plač poznata pjevačica Lepa Lukić o incidentu koji se dogodio u petak uveče kada je, prema njenoj procjeni, više provalnika upalo u njenu kući u Žarkovu i odnijelo 900.000 dinara i 1.600 evra, ali i srpski i kanadski pasoš i kanadske papire.

Lepa je te noći gledala televiziju do jedan sat iza ponoći. Po tragovima koje su ostavili lopovi, ubijeđena je da su upali kroz terasu na visini od čak devet metara. Dok je ona čvrsto spavala, oni su ispreturali njene fioke i tašnu, našli su pare i onda lagano otvorili, vjerovatno kalauzom, spoljna vrata i išetali. Pjevačica je ustala ujutru u sedam sati i zatekla haos, ispreturane fioke, kutije...

"Pomislila sam kako su me mogli ubiti", i dalje je uznemirena legenda naše narodne muzike.

"Da nisu našli pare, sigurno bi me probudili i tukli da im otkrijem gdje su."

"Uprkos svemu, u subotu sam na probi otpevala cijei repertoar za moj sljedeći koncert", čudi se svojoj snazi Lepa.

"Pored sve muke, poslije sam se šalila u razgovoru sa jednom prijateljicom da bi trebalo da zbog te snage uđem u Ginisovu knjigu rekorda.

"Trebalo je da putujem na koncert sa Silvanom Armenulić. Tada sam se prvi put u karijeri uspavala i nisam otišla. Ona je poginula, ja sam ostala."

Obožavaoci kraljice narodne muzike moći će da uživaju i njenim hitovima i da s njom proslave 55 godina karijere 17. novembra u beogradskom Sava centru.

Kako je ranije najavila za “Novosti”, o njenom radu na koncertu će govoriti jedan glumac, a kao i uvek okupiće mnogobrojne kolege sa estrade.

Nedavno, Lepa Lukić bila je deo pjevačke ekipe na koncertu povodom 25 godina od odlaska Tome Zdravkovića. Tom prilikom, otpjevala je “Šta će mi život bez tebe dragi”, koju je “kralj kafane” napisao za Silvanu Armenulić.

Lepa Lukić pjevanjem je počela da se bavi veoma rano, ali je veliku popularnost i uspeh stekla 1967. godine pesmom “Od izvora dva putića” čiji tekst i kompoziciju potpisuje Petar Tanasijević. Ova pjesma ubrzo je postala veliki hit, a i danas je podjednako popularna.

SKOČIO PRITISAK

Policajci koji su u subotu došli da obave uviđaj, zatekli su preblijedjelu pjevačicu i odmah pozvali Hitnu pomoć. Iako je razbojnici nisu fizički napali, svojim postupkom su mogli da usmrte Lepu, jer joj je od šoka skočio pritisak na 200 sa 100!

(Večernje novosti)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Glupačo

05.11.2016 21:32

Parese drže na Banci ...

ODGOVORITE
Name

Re Glupačo

05.11.2016 22:34

Pa ti si Genije nisu to Milioni to je sića za Lepu Lukic.Sva sreća pa su joj Pare bile u Kući inače bi bilo svega. A što se tiče Glupače ti si Glupan kad budeš toliko uspeo u Životu ondah se javi pa opet nešto slično komentariši.

Name

Re

05.11.2016 23:49

A pravopis uci u školi ,glupaneeee

Name

Što babi milo to joj se i snilo

05.11.2016 22:27

Šta i da su te ubili, Inako imaš sto dvadeset godina.

ODGOVORITE
Name

Kal

06.11.2016 05:34

Pare su ostale u kasinu,Lepa znamo te.

ODGOVORITE
Name

Joja

06.11.2016 06:04

Bolje što su nasli pare,da nisu,ubili bi je.Stvarno mi je žao Lepe.

ODGOVORITE
Name

Rt

06.11.2016 14:18

Moja lepa ne placi za malo para a vi imate ima neko sto citav zivot place i nema aj jadna citav zivot si imala

ODGOVORITE