Старатељство: Коме ће припасти дјаца?

Амерички глумац Бред Бит затражио је заједничко старатељство над шесторо дјеце с глумицом Анђелином Џоли Пит, према документу који је у петак поднијет суду у оквиру бракоразводне парнице.

Свијет 05.11.2016 | 20:49
Старатељство: Коме ће припасти дјаца?
Пит је поднио захтјв у званичном одговору на захтев Џолијеве за развод од 20. септембра, којим је тражила и да добије искључиво старатељство над њихово шесторо дјеце, с правом посјете за Пита.

Пит и Џолијева су постигли привремени споразум о старатељству према којем Пит може да посјећује дјецу док траје истрага социјалне службе због свађе на приватном лету средином септембра када је глумац путовао са својом породицом.

У судском документу који је поднио Пит нема нових детаља о њиховом разводу. Пит је навео непремостиве разлике и 15. септембар као датум разлаза, дан послије његове наводне свађе с 15-годишњим сином Медоксом.

Анџелина Џоли и Бред Пит вјенчали су се 2014, а заједно су од 2004. Пар има шесторо дјеце, узраста од осам до 15 година, од којих је троје усвојено.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

***

05.11.2016 20:10

Неце Андја висе Пита, остари и њему ..., неце Андја сад ни Бреда, њему миндју висе не да, неког другог Андја це да спандја...

ОДГОВОРИТЕ