Starateljstvo: Kome će pripasti djaca?

Američki glumac Bred Bit zatražio je zajedničko starateljstvo nad šestoro djece s glumicom Anđelinom Džoli Pit, prema dokumentu koji je u petak podnijet sudu u okviru brakorazvodne parnice.

Svijet 05.11.2016 | 20:49
Starateljstvo: Kome će pripasti djaca?
Pit je podnio zahtjv u zvaničnom odgovoru na zahtev Džolijeve za razvod od 20. septembra, kojim je tražila i da dobije isključivo starateljstvo nad njihovo šestoro djece, s pravom posjete za Pita.

Pit i Džolijeva su postigli privremeni sporazum o starateljstvu prema kojem Pit može da posjećuje djecu dok traje istraga socijalne službe zbog svađe na privatnom letu sredinom septembra kada je glumac putovao sa svojom porodicom.

U sudskom dokumentu koji je podnio Pit nema novih detalja o njihovom razvodu. Pit je naveo nepremostive razlike i 15. septembar kao datum razlaza, dan poslije njegove navodne svađe s 15-godišnjim sinom Medoksom.

Andželina Džoli i Bred Pit vjenčali su se 2014, a zajedno su od 2004. Par ima šestoro djece, uzrasta od osam do 15 godina, od kojih je troje usvojeno.

(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

***

05.11.2016 20:10

Nece Andja vise Pita, ostari i njemu ..., nece Andja sad ni Breda, njemu mindju vise ne da, nekog drugog Andja ce da spandja...

ODGOVORITE