Детаљи крвавог пира у Нишкој Бањи

Девојка осумњиченог за убиство Д.Д. (65), власника виле "ДНД" у Нишкој Бањи, била је сведок стравичног злочина, сазнаје "Блиц". Како је "Блиц" сазнао, осумњичени за убиство Д.Ј. (42) је у тешком стању пребачен у Ургентни центар у Нишу са прострелном раном главе!

Србија 05.11.2016 | 10:17
Детаљи крвавог пира у Нишкој Бањи
"Она је после пуцњаве изашла из виле и све време је напољу са полицијом. Пошто се осумњичени ниједном није јавио на позиве преговарачког тима, девојка осумњиченог је сумњала да се и он убио. Она је страховала да је осумњичени себи пресекао вене", прича за "Блиц" извор укључен у акцију полиције.

Током трајања драме од раних јутрарњих сати испред виле у Нишкој Бањи стајала је и сестра мушкарца осумњиченог за убиство.

"Обе су у шоку", каже извор из полиције.

Драма у Нишкој Бањи почела је јутрос, након пријаве да је рецепционер запослен у луксузној вили "ДНД" убио свог газду, власника виле Д.Д. због љубоморе. Како је "Блиц" раније објавио, власник виле је био заинтересован за девојку која се забављала са рецепционером и он је због тога рано јутрос из пиштоља убио свог шефа.

Полиција је одмах блокирала улаз у Нишку Бању, као и све прилазе вили и преко телефона и мегафона безуспешно покушавала да ступи контакт са убицом.



Неколико сати касније, око 10 часова, на лице места стигла је и Жандармерија под пуном опремом, окружила вилу, а потом и у њу упала.

Зачуле су се две експлозије, а затим и усплахирени повици: "Хитна, хитна, брзо унутра!". Након тога су две екипе хитне помоћи утрчале у вилу са носилима и неколико минута касније на њима су изнеле убицу који је, како сазнајемо, покушао да изврши самоубиство.

"Полиција је ушла у собу у вили у којој се налазио Д.Ј. (42) који је затечен у бесвесном стању јер је покушао да изврши самоубиство. Он је у тешком стању пребачен у Ургентни центар", кажу из МУП-а.

Хитна помоћ се потом удаљила са лица места, као и жандармерија, и започео је увиђај у вили.

Извор: Блиц
Фото: Рас Србија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Е сваста

05.11.2016 10:20

Ста се десава то у Србији!! Нема дана да се не догоди неки стравицни злоцини и убиства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило

05.11.2016 12:32

Када народ заборави на Бога и Закон Бозји он тада пролази Законом Зивота попут градјана сада у СРБији!