Detalji krvavog pira u Niškoj Banji

Devojka osumnjičenog za ubistvo D.D. (65), vlasnika vile "DND" u Niškoj Banji, bila je svedok stravičnog zločina, saznaje "Blic". Kako je "Blic" saznao, osumnjičeni za ubistvo D.J. (42) je u teškom stanju prebačen u Urgentni centar u Nišu sa prostrelnom ranom glave!

Srbija 05.11.2016 | 10:17
Detalji krvavog pira u Niškoj Banji
"Ona je posle pucnjave izašla iz vile i sve vreme je napolju sa policijom. Pošto se osumnjičeni nijednom nije javio na pozive pregovaračkog tima, devojka osumnjičenog je sumnjala da se i on ubio. Ona je strahovala da je osumnjičeni sebi presekao vene", priča za "Blic" izvor uključen u akciju policije.

Tokom trajanja drame od ranih jutrarnjih sati ispred vile u Niškoj Banji stajala je i sestra muškarca osumnjičenog za ubistvo.

"Obe su u šoku", kaže izvor iz policije.

Drama u Niškoj Banji počela je jutros, nakon prijave da je recepcioner zaposlen u luksuznoj vili "DND" ubio svog gazdu, vlasnika vile D.D. zbog ljubomore. Kako je "Blic" ranije objavio, vlasnik vile je bio zainteresovan za devojku koja se zabavljala sa recepcionerom i on je zbog toga rano jutros iz pištolja ubio svog šefa.

Policija je odmah blokirala ulaz u Nišku Banju, kao i sve prilaze vili i preko telefona i megafona bezuspešno pokušavala da stupi kontakt sa ubicom.Nekoliko sati kasnije, oko 10 časova, na lice mesta stigla je i Žandarmerija pod punom opremom, okružila vilu, a potom i u nju upala.

Začule su se dve eksplozije, a zatim i usplahireni povici: "Hitna, hitna, brzo unutra!". Nakon toga su dve ekipe hitne pomoći utrčale u vilu sa nosilima i nekoliko minuta kasnije na njima su iznele ubicu koji je, kako saznajemo, pokušao da izvrši samoubistvo.

"Policija je ušla u sobu u vili u kojoj se nalazio D.J. (42) koji je zatečen u besvesnom stanju jer je pokušao da izvrši samoubistvo. On je u teškom stanju prebačen u Urgentni centar", kažu iz MUP-a.

Hitna pomoć se potom udaljila sa lica mesta, kao i žandarmerija, i započeo je uviđaj u vili.

Izvor: Blic
Foto: Ras Srbija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

E svasta

05.11.2016 11:20

Sta se desava to u Srbiji!! Nema dana da se ne dogodi neki stravicni zlocini i ubistva.

ODGOVORITE
Name

Mihailo

05.11.2016 13:32

Kada narod zaboravi na Boga i Zakon Bozji on tada prolazi Zakonom Zivota poput gradjana sada u SRBiji!