Зато је највећи: Ђоковић умије да пружи руку бољем!

Није добро... Ништа више није у рукама Новака Ђоковића. После пораза од Марина Чилића у четвртини финала Париза наш ас могао би да изгуби прво место на АТП листи. Ипак, Србин је још једном показао да је велики.

Тенис 05.11.2016 | 09:45
Зато је највећи: Ђоковић умије да пружи руку бољем!
Лако је побеђивати, славити и радовати се. Важно је и у поразу остати велики и спортски пружити руку бољем. И после болног пораза од Чилића, наш ас је још једном био грациозан. Честитао је ривалу којег је пре дуела у “Граду светлости” победио чак 14 пута.

Током каријере, Србин је увек знао да пружи руку бољем. Дел Потро, Чилић или Мареј - Новаку никада није било важно. Спортсмен је и када губи, а то никада није било лако...

Извор: блиц.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЊЕМАЦКА

05.11.2016 09:12

ОТПУСТИ ТИ БЕКЕРА НЕМА БЕЗ СВАБЕ НИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеллион

05.11.2016 09:19

Браво Новак то је потез врхунског спортидте а ви остали Срби покусајте науцити да постоје људи на свијету који имају другације мисљење и понасање и увазавајте норме и вриједности других као сто цијените своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чињеница

05.11.2016 12:26

Заниљиво је да тенисери Новакове "комплименте" које им упућује ,аплаудирање за њихове добре потезе,грљење на крају меча не доживљавају искреним ,већ његово маркетиншки потез како би се додворио њима и посебно публици широм свијета.Да их сматрају искреним, они би му већ додјелили признање за најкоректнијег међу њима ,али то није ни на видику.

ОДГОВОРИТЕ