Zato je najveći: Đoković umije da pruži ruku boljem!

Nije dobro... Ništa više nije u rukama Novaka Đokovića. Posle poraza od Marina Čilića u četvrtini finala Pariza naš as mogao bi da izgubi prvo mesto na ATP listi. Ipak, Srbin je još jednom pokazao da je veliki.

Tenis 05.11.2016 | 09:45
Zato je najveći: Đoković umije da pruži ruku boljem!
Lako je pobeđivati, slaviti i radovati se. Važno je i u porazu ostati veliki i sportski pružiti ruku boljem. I posle bolnog poraza od Čilića, naš as je još jednom bio graciozan. Čestitao je rivalu kojeg je pre duela u “Gradu svetlosti” pobedio čak 14 puta.

Tokom karijere, Srbin je uvek znao da pruži ruku boljem. Del Potro, Čilić ili Marej - Novaku nikada nije bilo važno. Sportsmen je i kada gubi, a to nikada nije bilo lako...

Izvor: blic.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

NJEMACKA

05.11.2016 09:12

OTPUSTI TI BEKERA NEMA BEZ SVABE NISTA.

ODGOVORITE
Name

Hellion

05.11.2016 09:19

Bravo Novak to je potez vrhunskog sportidte a vi ostali Srbi pokusajte nauciti da postoje ljudi na svijetu koji imaju drugacije misljenje i ponasanje i uvazavajte norme i vrijednosti drugih kao sto cijenite svoje.

ODGOVORITE
Name

činjenica

05.11.2016 12:26

Zaniljivo je da teniseri Novakove "komplimente" koje im upućuje ,aplaudiranje za njihove dobre poteze,grljenje na kraju meča ne doživljavaju iskrenim ,već njegovo marketinški potez kako bi se dodvorio njima i posebno publici širom svijeta.Da ih smatraju iskrenim, oni bi mu već dodjelili priznanje za najkorektnijeg među njima ,ali to nije ni na vidiku.

ODGOVORITE