Еуфорија у Хрватској након тријумфа Чилића над Новаком!

Нико не може да добије Марина 15 пута заредом! Ни Ђоковић! Прва победа Марина Чилића у 15. међусобном дуелу са Новаком Ђоковићем дочекана је као национални празник у Хрватској. Ђоковић би могао да остане без прве позиције на АТП листи уколико Енди Мареј уђе у финале мастерса у Паризу, па се у комшилуку додатно сладе великој победи првог рекета Хрватске.

Тенис 05.11.2016 | 08:45
Еуфорија у Хрватској након тријумфа Чилића над Новаком!
„Спортске новости“ на наслобној страни портала дале су провокативан наслов: „Бравоооо! Чудо се догодило у Паризу, Хрватско буду поносна! Чилић у лудом мечу срушио Ђоковића! Нико не може добити Марина 15 пута заредом!“

„Индеx.хр“ је био много умеренији са главним насловом „Сензација у Паризу, Чилић срушио Ђоковића“.

„Слободна Далмација“ такође је тријумф Чилића сврстала у централне вести: „Величанствени Чилић победио Ђоковића и пласирао се у полуфинале Париза!

Нема шта, хрватски медији су дочекали својих пет минута...

Извор: блиц.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бошњак

05.11.2016 08:14

Сада Нолету треба дати највечу подршку. Никад немојте заборавити да је он највечи амбасадо Србије у Свијету. Тренутна криза че прочи, и он че бити опет КРАЉ тениса Новак Ђоковић. Људино Пуно здравља и успјеха у животу.н Живио КРАЉУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бег0

05.11.2016 08:50

Ноле има проблем,то се види из авиона,имам осјећај да игра на силу,врло је вјероватно да мора играти зарад спонзорских уговора у супротном одустао би од каријере.

ОДГОВОРИТЕ