Euforija u Hrvatskoj nakon trijumfa Čilića nad Novakom!

Niko ne može da dobije Marina 15 puta zaredom! Ni Đoković! Prva pobeda Marina Čilića u 15. međusobnom duelu sa Novakom Đokovićem dočekana je kao nacionalni praznik u Hrvatskoj. Đoković bi mogao da ostane bez prve pozicije na ATP listi ukoliko Endi Marej uđe u finale mastersa u Parizu, pa se u komšiluku dodatno slade velikoj pobedi prvog reketa Hrvatske.

Tenis 05.11.2016 | 08:45
Euforija u Hrvatskoj nakon trijumfa Čilića nad Novakom!
„Sportske novosti“ na naslobnoj strani portala dale su provokativan naslov: „Bravoooo! Čudo se dogodilo u Parizu, Hrvatsko budu ponosna! Čilić u ludom meču srušio Đokovića! Niko ne može dobiti Marina 15 puta zaredom!“

„Index.hr“ je bio mnogo umereniji sa glavnim naslovom „Senzacija u Parizu, Čilić srušio Đokovića“.

„Slobodna Dalmacija“ takođe je trijumf Čilića svrstala u centralne vesti: „Veličanstveni Čilić pobedio Đokovića i plasirao se u polufinale Pariza!

Nema šta, hrvatski mediji su dočekali svojih pet minuta...

Izvor: blic.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bošnjak

05.11.2016 08:14

Sada Noletu treba dati največu podršku. Nikad nemojte zaboraviti da je on največi ambasado Srbije u Svijetu. Trenutna kriza če proči, i on če biti opet KRALJ tenisa Novak Đoković. Ljudino Puno zdravlja i uspjeha u životu.n Živio KRALJU.

ODGOVORITE
Name

Beg0

05.11.2016 08:50

Nole ima problem,to se vidi iz aviona,imam osjećaj da igra na silu,vrlo je vjerovatno da mora igrati zarad sponzorskih ugovora u suprotnom odustao bi od karijere.

ODGOVORITE