Хидинк одбио Интер?!

Холандски тренер Гус Хидинк наводно је одбио да буде интервјуисан као један од четворице кандидата за новог шефа струке миланског Интера јер сматра да му је посао требао бити понуђен.

Фудбал 06.11.2016 | 11:30
Хидинк одбио Интер?!
Агенција АНСА тврди да ће Интер направити својеврсни "кастинг" тренера у хотелу у центру Милана.

Нови власници, кинески "Санинг" ће уз консултацију Хавијера Занети, Ђованија Гардинија и Пијера Осилија, чим се врате из из Енглеске, гдје су "нероазури" синоћ изгубили од Саутемптона (2:1) у оквиру Лиге Европе, донијети одлуку између четворице кандидата.

На листи потенцијалних насљедника отпуштеног Франка де Бура су Стефано Пиоли, Франческо Гвидолин, Марселињо Гарсија и горе поменути Хидинк, али је Холанђанин одбацио могућност да учествује у цијелом процесу.

Доскорашњи власник клуба са "Ђузепе Меаце" Масимо Морати, који је продао дионице Кинезима али остао "сива еминиенција" клуба, одбио је да прича о потрази за Де Буровим насљедником, која би према тврдњама италијанске штампе требала да буде окончана у понедјељак.

"Немам коментар", рекао је Морати.

Хидинк је досад "најзвучније име" које се појавило у медијима с обзиром да је у тренерској каријери водио селекције Холандије, Турске и Русије, те сједио на клупи бројних великих клубова, између осталих Реал Мадрида и Челсија.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар