СП - Списак Холанђана: Вратио се Робен!

Једну утакмицу гледа, другу игра! Леви бек Спортинга из Лисабона Марвин Зегелар дебитује за репрезентацију.

Фудбал 05.11.2016 | 11:00
СП - Списак Холанђана: Вратио се Робен!
Већу звезду од њега немају. Није ни чудо што су га вратили. Отуда никог не би требало да чуди што се Арјен Робен нашао на списку репрезентације Холандије за предстојеће мечеве квалификација за Мундијал 2018. у Русији.

И то после равно годину дана. Толико је прошло откако је везиста Бајрена последњи пут играо за државни тим у победи на гостовању Велсу (3:2) прошлог новембра. У међувременује углавном био повређен, али како је полако почео да се враћа у ритам, селектор Дани Блинд је одлучио да га позове под заставу за мечеве са Белгијом и Луксембургом (9. и 13. новембар).

Уз једну ограду:  неће играти против Црвених ђавола у пријатељском сусрету, јер је у договору са селектором процењено да је боље да остане на терапијама у Немачкој до среде, после чега ће доћи у Амстердам да уживо посматра дуел са комшијама, а онда се ставити на располагање за меч са Луксембурогом, у оквиру четвртог кола Групе А квалификација.

А у њој је поредак следећи: Француска 7, Шведска 7, Холандија 4, Бугарска 3, Белорусија 2, Луксембург 1 бод.

Остим повратка Арјена Робена, најанимљивија информација је да је први пут у репрезентацију Холандије позван леви бек Спортинга из Лисабиона Марвин Зегелар.

Списак репрезентације Холандије:

Голмани:  Јаспер Силесен (Барселона), Мартин Стекеленбург (Евертон), Михаел Ворм (Тотенхем);

Дефанзивци: Марвин Зегелар (Спортинг), Џефри Брума (Волфзбург), Вирџил ван Дајк (Саутемптон), Рик Карсдорп (Фајенорд), Теренс Конголо (Фајенорд), Дејли Блинд (Манчестер Јунајтед), Џоел Велтман (Ајакс);

Везисти: Жорди Класи (Саутемптон), Дави Класен (Ајакс), Дави Пропер (ПСВ), Барт Рамзелар (ПСВ), Жоржињо Вајналдум (Ливерпул), Тони Виљена (Фајенорд), Стајн Шарс (Херенвен ), Весли Снајдер (Галатасарај);

Нападачи: Бас Дост (Спортинг), Лук де Јонг (ПСВ), Мемфис Депај (Манчестер Јунајтед), Арјен Робен (Бајерн Минхен), Џермејн Ленс (Фенербахче), Квинси Промес (Спартак Москва), Винсент Јансен (Тотенхем).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар