Добро је! Фејса није претрпео тежу повреду!

Он ће се на терену поново наћи тек на крају новембра, или чак почетком децембра. Додуше, српском везисти предстоје додатни тестови, који би требало са сигурношћу да утврде колики је степен повреде.

Фудбал 05.11.2016 | 07:45
Добро је! Фејса није претрпео тежу повреду!
Добре вести из Португалије - Љубомир Фејса није доживео толико тешку повреду колико се у први мах страховало! Мада португалски медији тврде да је још рано доносити коначне закључке, првенствено због великог отока на левом скочном зглобу, резултати првих тестова доносе оптимистичне вести - Фејса би на терену поново могао да се нађе већ на крају новембра или почетком децембра. 

Додуше, А Бола и ЗероЗеро јављају да Фејсу ускоро чека нова серија тестова како би се дефинитивно утврдио степен повреде. Али и да се на специјалистичким прегледима не види неко веће оштећење на његовом стопалу, односно лигаментима и мишићним припојима. То значи да нису страдала сензитивна ткива, чије би оштећење могло да доведе до озбиљних проблема. То је одлична вест, с обзиром на то како је све изгледало када је га је потпуно несмотрено покосио везиста кијевског Динама Сергеј Рибалка.

Фејса ће свакако пропустити недељни дерби са Портом. Иначе, српски везиста је ове сезоне један од кључних играча Бенфике, пошто је одиграо 14 од укупно 15 утакмица досад. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар