Dobro je! Fejsa nije pretrpeo težu povredu!

On će se na terenu ponovo naći tek na kraju novembra, ili čak početkom decembra. Doduše, srpskom vezisti predstoje dodatni testovi, koji bi trebalo sa sigurnošću da utvrde koliki je stepen povrede.

Fudbal 05.11.2016 | 07:45
Dobro je! Fejsa nije pretrpeo težu povredu!
Dobre vesti iz Portugalije - Ljubomir Fejsa nije doživeo toliko tešku povredu koliko se u prvi mah strahovalo! Mada portugalski mediji tvrde da je još rano donositi konačne zaključke, prvenstveno zbog velikog otoka na levom skočnom zglobu, rezultati prvih testova donose optimistične vesti - Fejsa bi na terenu ponovo mogao da se nađe već na kraju novembra ili početkom decembra. 

Doduše, A Bola i ZeroZero javljaju da Fejsu uskoro čeka nova serija testova kako bi se definitivno utvrdio stepen povrede. Ali i da se na specijalističkim pregledima ne vidi neko veće oštećenje na njegovom stopalu, odnosno ligamentima i mišićnim pripojima. To znači da nisu stradala senzitivna tkiva, čije bi oštećenje moglo da dovede do ozbiljnih problema. To je odlična vest, s obzirom na to kako je sve izgledalo kada je ga je potpuno nesmotreno pokosio vezista kijevskog Dinama Sergej Ribalka.

Fejsa će svakako propustiti nedeljni derbi sa Portom. Inače, srpski vezista je ove sezone jedan od ključnih igrača Benfike, pošto je odigrao 14 od ukupno 15 utakmica dosad. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar