Миха пред 200. меч: Да нисам био селектор Србије..

Тренер фудбалера Торина Синиша Михајловић у утакмици 12. кола Серије А, против Каљарија, биће 200. пут на клупи у италијанском првенству.

Фудбал 05.11.2016 | 14:00
Миха пред 200. меч: Да нисам био селектор Србије..
Михајловић, бивши тренер Болоње, Катаније, Фиорентине, Сампдорије и Милана, истиче да је поносан на такав подухват.

"Можда бих имао више утакмица да нисам био селектор Србије, али сам јако срећан и поносан што сам одувек давао све од себе. Некад је то било довољно за победе, некад не, али увек сам хтео све више да напредујем. Бољи дани ће доћи", рекао је бивши селектор Србије на конференцији за медије пред утакмицу.

Он је позвао своје фудбалере да покажу карактер и свих 90 минута одиграју на максималном нивоу, као би се избегле осцилације као на претходним мечевима.

"Статистика не лаже, били бисмо други да се само рачуна прво полувреме. То значи да смо увек имали прави приступ, осим можда против Интера, али морамо да научимо да играмо у истом ритму цео меч. Неопходно је да сачувамо концентрацију за друго полувреме",рекао је српски тренер.

Фудбалери Торина тренутно се налазе на осмом месту на табели Серије А са 16 бодова, а у суботу на свом терену дочекују Каљари од 18 сати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар