Нови Пазар: Ученик избоден на часу

Један ученик Техничке школе у Новом Пазару, чији идентитет још није познат, ножем је избоден у учионици за време наставе. Дечака је повредио вршњак из разреда.

Србија 04.11.2016 | 11:42
Нови Пазар: Ученик избоден на часу
Повређени ученик одмах је пребачен у новопазарску болницу где му лекари указују помоћ, јављају "Вечерње новости".

Ученик Техничке школе у Новом Пазару, који је ножем избоден у учионици за време наставе хитно је оперисан у здравственом центру и сада је у стабилном стању, рекао је Тањуг доцент доцент доктор Изет Тутић.

"Ми смо урадили хитну дијагностику и конзилијарно донели одлуку о хитној хируршкој интервенцији", рекао је Тутић Тањугу и додао да је у току трансфузија крви.

Доктор је навео да је шеснаестогодишњи пацијент примљен као хитан случај, у стању шока, са повредама нанешеним највероватније ножем, које су опасне по живот.

"Убоден је, има три ране, једна је у пределу десне пекторалне регије, друга у пределу леве скапуле и трећа у пределу леве стране врата", рекао је доктор и нагласио да је сада пацијент у стабилном стању.

Оба ученика су 2001. годиште. У школи је полиција која врши увиђај и испитује како је дошло до сукоба и повређивања ученика.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мислим

04.11.2016 11:16

Тако се данас васпитавају дјеца у њима се развија ратно хускацки нагон од мали ногу .

ОДГОВОРИТЕ