Novi Pazar: Učenik izboden na času

Jedan učenik Tehničke škole u Novom Pazaru, čiji identitet još nije poznat, nožem je izboden u učionici za vreme nastave. Dečaka je povredio vršnjak iz razreda.

Srbija 04.11.2016 | 11:42
Novi Pazar: Učenik izboden na času
Povređeni učenik odmah je prebačen u novopazarsku bolnicu gde mu lekari ukazuju pomoć, javljaju "Večernje novosti".

Učenik Tehničke škole u Novom Pazaru, koji je nožem izboden u učionici za vreme nastave hitno je operisan u zdravstvenom centru i sada je u stabilnom stanju, rekao je Tanjug docent docent doktor Izet Tutić.

"Mi smo uradili hitnu dijagnostiku i konzilijarno doneli odluku o hitnoj hirurškoj intervenciji", rekao je Tutić Tanjugu i dodao da je u toku transfuzija krvi.

Doktor je naveo da je šesnaestogodišnji pacijent primljen kao hitan slučaj, u stanju šoka, sa povredama nanešenim najverovatnije nožem, koje su opasne po život.

"Uboden je, ima tri rane, jedna je u predelu desne pektoralne regije, druga u predelu leve skapule i treća u predelu leve strane vrata", rekao je doktor i naglasio da je sada pacijent u stabilnom stanju.

Oba učenika su 2001. godište. U školi je policija koja vrši uviđaj i ispituje kako je došlo do sukoba i povređivanja učenika.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mislim

04.11.2016 11:16

Tako se danas vaspitavaju djeca u njima se razvija ratno huskacki nagon od mali nogu .

ODGOVORITE