Балотелиманија у Ници: Десет дресова плане за један сат!

Његово ангажовање се већ исплатило клубу са Азурне обале.

Фудбал 06.11.2016 | 14:30
Балотелиманија у Ници: Десет дресова плане за један сат!
Љубав између Нице и Марија Балотелија просто цвета. Не само на терену већ и ван њега, јер клуб са Азурен обале бележи пораст профита откако је несташни Италијан потписао уговор прошлог лета као слободан играч.

Не само што је постигао седам голова и лансирао Ницу на сам врх француског шампионата, већ је Супер Марио већ сада овом клубу донео и енормну зараду па се може рећи да је већ после два месеца сарадње његов трансфер оборио све досадашње рекорде. Ради се о броју продатих дресова, а у просеку Ница сваког дана прода по десет комада у једном сату са бројем девет на леђима и презименом Балотели.

Овакав податак, преноси локални лист Нис Матин, сведочи о расту популарности овог клуба откако је ангажован Италијан, а простом рачуницом долазимо до закључка да ако продају десет дресова на сат, то значи да ће до краја сезоне 15.000 навијача Нице имати дрес вољеног тима (од чега њих 10.000 са његовим именом).

То значи и да ће скоро па дупло надмашити прошлогодишњи број продатих дресова који је износио око 8.000 комада. Дакле, нема сумње да је Ница направила прави маркетиншки погодак довођењем Супер Марија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар