Balotelimanija u Nici: Deset dresova plane za jedan sat!

Njegovo angažovanje se već isplatilo klubu sa Azurne obale.

Fudbal 06.11.2016 | 14:30
Balotelimanija u Nici: Deset dresova plane za jedan sat!
Ljubav između Nice i Marija Balotelija prosto cveta. Ne samo na terenu već i van njega, jer klub sa Azuren obale beleži porast profita otkako je nestašni Italijan potpisao ugovor prošlog leta kao slobodan igrač.

Ne samo što je postigao sedam golova i lansirao Nicu na sam vrh francuskog šampionata, već je Super Mario već sada ovom klubu doneo i enormnu zaradu pa se može reći da je već posle dva meseca saradnje njegov transfer oborio sve dosadašnje rekorde. Radi se o broju prodatih dresova, a u proseku Nica svakog dana proda po deset komada u jednom satu sa brojem devet na leđima i prezimenom Baloteli.

Ovakav podatak, prenosi lokalni list Nis Matin, svedoči o rastu popularnosti ovog kluba otkako je angažovan Italijan, a prostom računicom dolazimo do zaključka da ako prodaju deset dresova na sat, to znači da će do kraja sezone 15.000 navijača Nice imati dres voljenog tima (od čega njih 10.000 sa njegovim imenom).

To znači i da će skoro pa duplo nadmašiti prošlogodišnji broj prodatih dresova koji je iznosio oko 8.000 komada. Dakle, nema sumnje da je Nica napravila pravi marketinški pogodak dovođenjem Super Marija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar