Дејвис Куп - финале: Аргентинци са Дел Потром на Хрвате!

Селектор Дејвис куп репрезентације Аргентине Данијел Орсаник саопштио је списак играча за финале тог против Хрватске.

Тенис 05.11.2016 | 10:15
Дејвис Куп - финале: Аргентинци са Дел Потром на Хрвате!
За Аргентину ће играти Хуан Мартин дел Потро, Федерико Делбонис, Гвидо Пеља и Леонардо Мајер, односно исти састав који је победио Велику Британију у полуфиналу.

Орсаник је састав репрезентације саопштио две недеље пре истека рока, а селектор Хрватске Жељко Крајан је оценио да је реч о добром тиму и да је за њега једино изненађене Мајер.

"Он уопште није играо на европским дворанским турнирима већ је наступао на челенџерима на шљаци у Јужној Америци. Не верујем да ће поред Делбониса и Пеље добити прилику у неком од сингл мечева. Његова предност је, међутим, искуство, а не треба заборавити да је донео Аргентинцима пресудни бод за победу свладавши Данијела Еванса", рекао Крајан, преноси Хина.

Крајан је навео да сматра да неће бити проблема зато што ће Марин Чилић и Иван Додиг због играња на завршном мастерсу у Лондону на припреме доћи касно.

"У Лондону ће играти мечеве на највећем могућем нивоу, против најбољих на свету, и то ће им значити више него да су од почетка на припремама у Загребу", рекао је Крајан и додао да се опоравак Борне Ћорића одвија по плану.

Финале Дејвис купа игра се од 25. до 27. новембра у Загребачкој Арени.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар