Dejvis Kup - finale: Argentinci sa Del Potrom na Hrvate!

Selektor Dejvis kup reprezentacije Argentine Danijel Orsanik saopštio je spisak igrača za finale tog protiv Hrvatske.

Tenis 05.11.2016 | 10:15
Dejvis Kup - finale: Argentinci sa Del Potrom na Hrvate!
Za Argentinu će igrati Huan Martin del Potro, Federiko Delbonis, Gvido Pelja i Leonardo Majer, odnosno isti sastav koji je pobedio Veliku Britaniju u polufinalu.

Orsanik je sastav reprezentacije saopštio dve nedelje pre isteka roka, a selektor Hrvatske Željko Krajan je ocenio da je reč o dobrom timu i da je za njega jedino iznenađene Majer.

"On uopšte nije igrao na evropskim dvoranskim turnirima već je nastupao na čelendžerima na šljaci u Južnoj Americi. Ne verujem da će pored Delbonisa i Pelje dobiti priliku u nekom od singl mečeva. Njegova prednost je, međutim, iskustvo, a ne treba zaboraviti da je doneo Argentincima presudni bod za pobedu svladavši Danijela Evansa", rekao Krajan, prenosi Hina.

Krajan je naveo da smatra da neće biti problema zato što će Marin Čilić i Ivan Dodig zbog igranja na završnom mastersu u Londonu na pripreme doći kasno.

"U Londonu će igrati mečeve na najvećem mogućem nivou, protiv najboljih na svetu, i to će im značiti više nego da su od početka na pripremama u Zagrebu", rekao je Krajan i dodao da se oporavak Borne Ćorića odvija po planu.

Finale Dejvis kupa igra se od 25. do 27. novembra u Zagrebačkoj Areni.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar