Вишечлана породица остала без куће

Након што им је у рату изгорјела кућа, породица Николић из Факовића код Братунца са петоро дјеце поново је остала без крова над главом, јер им је кућа коју су изградили уз помоћ донација, поново изгорјела у пожару прије неколико дана.

Република Српска 03.11.2016 | 22:33
Вишечлана породица остала без куће
Вишечлана породица Николић поново је остала без свог дома. Након што им је у рату изгорјела кућа, прије неколико дана се догодио пожар који им је потпуно уништио кров над главом. Ништа од ствари нису могли да сачувају, а ватра је "прогутала" и светињу дома - икону.



"Пожар је избио изненада док су у кући била дјеца; супруга Невенка је чувала козе, а ја сам отишао у продавницу. Када сам дошао имао сам шта да видим. Ватра је све уништила, намјештај, одјећу, па и лична документа. Срећа, па се дјеци није ништа десило", прича отац и супруг ове породице Златан док тужно гледа остатке уништеног породичног дома.



Породици Николић општина Братунац привремено је пронашла смјештај и додијелила 2.000 КМ за набавку одјеће и половног намјештаја, а помоћи ће да направе и нову кућу. Позивамо све људе добре воље да им се у томе придруже.



Николићи живе од дјечијег додатка, а њихова борба за егзистенцију креће испочетка. Пошто немају ни телефонске уређаје, сви људи који желе да помогну вишечланој породици Николић, могу да се јаве позивом на број телефона Општине Братунац : 056 / 410 - 176.



БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар