Višečlana porodica ostala bez kuće

Nakon što im je u ratu izgorjela kuća, porodica Nikolić iz Fakovića kod Bratunca sa petoro djece ponovo je ostala bez krova nad glavom, jer im je kuća koju su izgradili uz pomoć donacija, ponovo izgorjela u požaru prije nekoliko dana.

Republika Srpska 03.11.2016 | 22:33
Višečlana porodica ostala bez kuće
Višečlana porodica Nikolić ponovo je ostala bez svog doma. Nakon što im je u ratu izgorjela kuća, prije nekoliko dana se dogodio požar koji im je potpuno uništio krov nad glavom. Ništa od stvari nisu mogli da sačuvaju, a vatra je "progutala" i svetinju doma - ikonu.



"Požar je izbio iznenada dok su u kući bila djeca; supruga Nevenka je čuvala koze, a ja sam otišao u prodavnicu. Kada sam došao imao sam šta da vidim. Vatra je sve uništila, namještaj, odjeću, pa i lična dokumenta. Sreća, pa se djeci nije ništa desilo", priča otac i suprug ove porodice Zlatan dok tužno gleda ostatke uništenog porodičnog doma.



Porodici Nikolić opština Bratunac privremeno je pronašla smještaj i dodijelila 2.000 KM za nabavku odjeće i polovnog namještaja, a pomoći će da naprave i novu kuću. Pozivamo sve ljude dobre volje da im se u tome pridruže.



Nikolići žive od dječijeg dodatka, a njihova borba za egzistenciju kreće ispočetka. Pošto nemaju ni telefonske uređaje, svi ljudi koji žele da pomognu višečlanoj porodici Nikolić, mogu da se jave pozivom na broj telefona Opštine Bratunac : 056 / 410 - 176.



BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar