Бије као Илија Громовник, а и даље живи код маме!

Британски боксер Ентони Џошуа атипични је светски професионални шампион.

Остали спортови 05.11.2016 | 16:15
Бије као Илија Громовник, а и даље живи код маме!
Актуелни светски шампион тешке категорије у једној од најцењенијих професионалних организација, ИБФ - Интернационалној боксерској федерацији, Ентони Џошуа (27) не крије да је посебан.

Иако удара као маљем са својих 198 цм и 106 кг чистих мишића, момак из северног Лондона има и мекшу страну, а то је мајка Јета, која је непрестано уз свог синчића.

"И даље живим и храним се код маме и не планирам ништа да мењам. Јасно је да ми иде добро, тако да знам да сам у праву. Мени само треба место где могу да одморим главу, да се осећам вољено и заштићено, а то добијам у нашем стану који смо пре изнајмљивали од општине", открио је 27-годишњи ас.

Један од најбољих тешкаша свих времена, Ленокс Луис је имао сличну животну филозофију док је био на врхунцу, пошто је мама увек била уз њега. Једноставно, она је једина особа која у том лудом свету пуном превараната можете да верујете. Њено искуство, али и емоције су ту да заштите наследника.

ПРВО МОЛИНА, ПА КЛИЧКО

Олимпијског шампиона из Лондона 2012. већ 10. децембра у Манчестеру очекује меч за одбрану титуле, а противник ће му бити Американац Ерик Молина. Уколико сачува шампионски појас, кренуће одмах у завршне преговоре са Владимиром Кличком, са којим би требао да укрсти рукавице у марту или априлу. Овај меч је првобитно заказан уместо овог с Молином, али је Украјинац одустао зато што је WБА верзија одуговлачила са одлуком да ли ће за њихов меч бити слободан појас којег се због менталних проблема одрекао Тајсон Фјури.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар