Bije kao Ilija Gromovnik, a i dalje živi kod mame!

Britanski bokser Entoni Džošua atipični je svetski profesionalni šampion.

Ostali sportovi 05.11.2016 | 16:15
Bije kao Ilija Gromovnik, a i dalje živi kod mame!
Aktuelni svetski šampion teške kategorije u jednoj od najcenjenijih profesionalnih organizacija, IBF - Internacionalnoj bokserskoj federaciji, Entoni Džošua (27) ne krije da je poseban.

Iako udara kao maljem sa svojih 198 cm i 106 kg čistih mišića, momak iz severnog Londona ima i mekšu stranu, a to je majka Jeta, koja je neprestano uz svog sinčića.

"I dalje živim i hranim se kod mame i ne planiram ništa da menjam. Jasno je da mi ide dobro, tako da znam da sam u pravu. Meni samo treba mesto gde mogu da odmorim glavu, da se osećam voljeno i zaštićeno, a to dobijam u našem stanu koji smo pre iznajmljivali od opštine", otkrio je 27-godišnji as.

Jedan od najboljih teškaša svih vremena, Lenoks Luis je imao sličnu životnu filozofiju dok je bio na vrhuncu, pošto je mama uvek bila uz njega. Jednostavno, ona je jedina osoba koja u tom ludom svetu punom prevaranata možete da verujete. Njeno iskustvo, ali i emocije su tu da zaštite naslednika.

PRVO MOLINA, PA KLIČKO

Olimpijskog šampiona iz Londona 2012. već 10. decembra u Mančesteru očekuje meč za odbranu titule, a protivnik će mu biti Amerikanac Erik Molina. Ukoliko sačuva šampionski pojas, krenuće odmah u završne pregovore sa Vladimirom Kličkom, sa kojim bi trebao da ukrsti rukavice u martu ili aprilu. Ovaj meč je prvobitno zakazan umesto ovog s Molinom, ali je Ukrajinac odustao zato što je WBA verzija odugovlačila sa odlukom da li će za njihov meč biti slobodan pojas kojeg se zbog mentalnih problema odrekao Tajson Fjuri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar