Сљедеће седмице стиже јаче наоблачење

У Републици Српској наредних дана биће прохладно вријеме, уз смјењивање сунчаних и кишних периода, док се обилније падавине очекују у уторак, 8. новембра, речено је Срни у Републичком хидрометеоролошком заводу.

Република Српска 03.11.2016 | 14:00
Сљедеће седмице стиже јаче наоблачење
Сутра ће бити прохладно, са сунчаним интервалима.

"Јутарња температура ваздуха кретаће се од минус један до четири степена Целзијусова, а највиша дневна од шест до 11 степени, на југу око 16 степени", навео је дежурни метеоролог Игор Ковачић.

У суботу, 5. новембра, током дана се очекује промјенљиво и мало топлије вријеме, са сунчаним периодима и кишом, повремено. Највиша дневна температура биће 15 степени, а на југу и сјевероистоку до 17 степени Целзијусових.

У недјељу, 6. новембра, очекује се промјенљиво до претежно облачно вријеме, мјестимично са кишом. Највиша дневна температура кретаће се од 14 до 19 степени.

Највиша дневна температура у понедјељак, 7. новембра, износиће од 12 до 17 степени Целзијусових, а преовладаваће претежно суво вријеме, док ће у уторак, 8. новембра, доћи до јачег наоблачења са обилнијим падавинама, посебно на југу.

Метеоролози предвиђају слично вријеме и за сриједу, 9. новембар, уз постепено захлађење.

У четвртак, 10. новембра, биће хладно, уз слаб снијег на планинама.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар