Sljedeće sedmice stiže jače naoblačenje

U Republici Srpskoj narednih dana biće prohladno vrijeme, uz smjenjivanje sunčanih i kišnih perioda, dok se obilnije padavine očekuju u utorak, 8. novembra, rečeno je Srni u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

Republika Srpska 03.11.2016 | 14:00
Sljedeće sedmice stiže jače naoblačenje
Sutra će biti prohladno, sa sunčanim intervalima.

"Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od minus jedan do četiri stepena Celzijusova, a najviša dnevna od šest do 11 stepeni, na jugu oko 16 stepeni", naveo je dežurni meteorolog Igor Kovačić.

U subotu, 5. novembra, tokom dana se očekuje promjenljivo i malo toplije vrijeme, sa sunčanim periodima i kišom, povremeno. Najviša dnevna temperatura biće 15 stepeni, a na jugu i sjeveroistoku do 17 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 6. novembra, očekuje se promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme, mjestimično sa kišom. Najviša dnevna temperatura kretaće se od 14 do 19 stepeni.

Najviša dnevna temperatura u ponedjeljak, 7. novembra, iznosiće od 12 do 17 stepeni Celzijusovih, a preovladavaće pretežno suvo vrijeme, dok će u utorak, 8. novembra, doći do jačeg naoblačenja sa obilnijim padavinama, posebno na jugu.

Meteorolozi predviđaju slično vrijeme i za srijedu, 9. novembar, uz postepeno zahlađenje.

U četvrtak, 10. novembra, biće hladno, uz slab snijeg na planinama.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar