Мистериозни човјек обилази Јеленин гроб

На дан када се навршило седам мјесеци од мистериозног убиства пјевачице Јелене Крсмановић Марјановић (33), чије срце је престало да куца 2. априла на насипу Црвенка, током пријеподнева на њеном гробу није било никог.

Србија 03.11.2016 | 11:50
Мистериозни човјек обилази Јеленин гроб
Како су нам потврдили редовни посјетиоци, откако се навршило шест мјесеци од Јелениног убиства, њени најмилији све рјеђе долазе, а бригу о њеној вечној кући води локална цвјећарка, која с времена на вријеме мијења цвијеће и брише споменик прије доласка њеног супруга Зорана Марјановића.

"Дошли сте јер се данас навршава седам мјесеци од Јелениног убиства", започиње разговор старија госпођа коју смо затекли код Јелениног гроба.

"Нема цвјећарке да замени цвијеће и пребрише споменик, а то значи да Марјановићи неће доћи или ће то урадити знатно касније, када се отвори капија за аутомобиле. Знате, овдје ми почива ћерка и свакодневно долазим, па сам примијетила да они никада нису дошли пјешке на гробље, увијек се довезу аутомобилом. Упале свијеће, изљубе Јеленину слику, постоје мало, па оду, то им је пракса", у даху објашњава времешна госпођа.

Према њеним ријечима, откако је Јелени мајка преминула, њен гроб се рјеђе посјећује. За ових мјесец дана долазио је само пјевачицин стриц Зоран, неколико пута, али и један мушкарац којег не познаје.

"Знате, примијетила сам тог човјека, увијек носи качкет. Дошета, стане испред гроба, постоји који минут и оде. Али никада није донио цвијеће, запалио свећу, па ни додирнуо Јеленин споменик", прича ова госпођа.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар