Misteriozni čovjek obilazi Jelenin grob

Na dan kada se navršilo sedam mjeseci od misterioznog ubistva pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), čije srce je prestalo da kuca 2. aprila na nasipu Crvenka, tokom prijepodneva na njenom grobu nije bilo nikog.

Srbija 03.11.2016 | 11:50
Misteriozni čovjek obilazi Jelenin grob
Kako su nam potvrdili redovni posjetioci, otkako se navršilo šest mjeseci od Jeleninog ubistva, njeni najmiliji sve rjeđe dolaze, a brigu o njenoj večnoj kući vodi lokalna cvjećarka, koja s vremena na vrijeme mijenja cvijeće i briše spomenik prije dolaska njenog supruga Zorana Marjanovića.

"Došli ste jer se danas navršava sedam mjeseci od Jeleninog ubistva", započinje razgovor starija gospođa koju smo zatekli kod Jeleninog groba.

"Nema cvjećarke da zameni cvijeće i prebriše spomenik, a to znači da Marjanovići neće doći ili će to uraditi znatno kasnije, kada se otvori kapija za automobile. Znate, ovdje mi počiva ćerka i svakodnevno dolazim, pa sam primijetila da oni nikada nisu došli pješke na groblje, uvijek se dovezu automobilom. Upale svijeće, izljube Jeleninu sliku, postoje malo, pa odu, to im je praksa", u dahu objašnjava vremešna gospođa.

Prema njenim riječima, otkako je Jeleni majka preminula, njen grob se rjeđe posjećuje. Za ovih mjesec dana dolazio je samo pjevačicin stric Zoran, nekoliko puta, ali i jedan muškarac kojeg ne poznaje.

"Znate, primijetila sam tog čovjeka, uvijek nosi kačket. Došeta, stane ispred groba, postoji koji minut i ode. Ali nikada nije donio cvijeće, zapalio sveću, pa ni dodirnuo Jelenin spomenik", priča ova gospođa.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar