"Гламур" изабрао: Она је Жена године!

Ова лепотица је Жена године у избору часописа "Гламур".

Свијет 03.11.2016 | 08:01
"Гламур" изабрао: Она је Жена године!
Ешли Грејем је најпознатија плус-сајз манекенка на свету. Најзначајнији тренутак њене каријере био је кад је осванула на насловници "Спортс илустрејтида", који је до тада на насловне стране "пуштао" само девојке савршено исклесаних тела.

Од тада, красила је издања "Вога", "Харперс базара", "Ела", "Гламура"... За "Гламур" је, поводом признања Жена године, открила и неке тужне тренутке из своје прошлости.

"Кад сам са 17, 18 година радила неку кампању која ми је била јако важна, једна од девојака са којом сам радила згрануто ме је питала да ли ћу стварно бити плаћена за тај посао. Ни данас нисам заборавила тај осећај, сећам се да сам помислила да ме то пита само зато што сам дебела. И данас је повремено сретнем на неким снимањима, љубазна је и фина, и сасвим сигурно је одавно заборавила на то... Али ја нисам. Такве ствари никада не заборавите", рекла је Ешли за "Гламур".

Осврнула се и на снимање за Спортс илустрејтид: "Нисам веровала да ће се то заиста догодити док нисам у рукама имала то издање... Али, за мене то није био само тријумф 'девојака са облинама', то је било важно због свих оних жена којима нико никада није рекао 'није важно да ли имаш целулит, или ти се бутине тару једна о другу, кога брига за то'."

Иако није одувек имала самопоуздања, данас, она зрачи и не предаје се. А за то делом заслуге иду и њеној мами: "Мајка ме је научила да највећу тежину имају наше сопствене речи. Сваког дана бих стала испред огледала и рекла сама себи да сам лепа. И након неког времена, схватила сам да то делује."

А данас живи у складу са уверењем да је свака жена јединствена, и да је свака сама себи најбољи узор.

Погледајте галерију...


















Извор: Мондо
Фото: Инстаграм/Асхлеy Грахам

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милан

03.11.2016 08:43

Е јест дебела брате драги

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гробари Милици

03.11.2016 09:48

Ја ста је брате,у.рали су иду из крајности у крајност.Од оних аветиња до ове дебелгузе...

Name

Ре милан

03.11.2016 11:44

Изгледа да си ти преситан.

Name

Катанацо

03.11.2016 18:08

Хахахах, ко канта наопако

Name

З

03.11.2016 16:09

Одлична је. Не треба набијати комплексе зенама и цурама. Ово је доказ,да су све лијепе и привлацне на свој нацин. Пуно је горе но када зена мајка дувани или као виси по теретана смрдљивим

ОДГОВОРИТЕ