"Glamur" izabrao: Ona je Žena godine!

Ova lepotica je Žena godine u izboru časopisa "Glamur".

Svijet 03.11.2016 | 08:01
"Glamur" izabrao: Ona je Žena godine!
Ešli Grejem je najpoznatija plus-sajz manekenka na svetu. Najznačajniji trenutak njene karijere bio je kad je osvanula na naslovnici "Sports ilustrejtida", koji je do tada na naslovne strane "puštao" samo devojke savršeno isklesanih tela.

Od tada, krasila je izdanja "Voga", "Harpers bazara", "Ela", "Glamura"... Za "Glamur" je, povodom priznanja Žena godine, otkrila i neke tužne trenutke iz svoje prošlosti.

"Kad sam sa 17, 18 godina radila neku kampanju koja mi je bila jako važna, jedna od devojaka sa kojom sam radila zgranuto me je pitala da li ću stvarno biti plaćena za taj posao. Ni danas nisam zaboravila taj osećaj, sećam se da sam pomislila da me to pita samo zato što sam debela. I danas je povremeno sretnem na nekim snimanjima, ljubazna je i fina, i sasvim sigurno je odavno zaboravila na to... Ali ja nisam. Takve stvari nikada ne zaboravite", rekla je Ešli za "Glamur".

Osvrnula se i na snimanje za Sports ilustrejtid: "Nisam verovala da će se to zaista dogoditi dok nisam u rukama imala to izdanje... Ali, za mene to nije bio samo trijumf 'devojaka sa oblinama', to je bilo važno zbog svih onih žena kojima niko nikada nije rekao 'nije važno da li imaš celulit, ili ti se butine taru jedna o drugu, koga briga za to'."

Iako nije oduvek imala samopouzdanja, danas, ona zrači i ne predaje se. A za to delom zasluge idu i njenoj mami: "Majka me je naučila da najveću težinu imaju naše sopstvene reči. Svakog dana bih stala ispred ogledala i rekla sama sebi da sam lepa. I nakon nekog vremena, shvatila sam da to deluje."

A danas živi u skladu sa uverenjem da je svaka žena jedinstvena, i da je svaka sama sebi najbolji uzor.

Pogledajte galeriju...


















Izvor: Mondo
Foto: Instagram/Ashley Graham

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Milan

03.11.2016 08:43

E jest debela brate dragi

ODGOVORITE
Name

Grobari Milici

03.11.2016 09:48

Ja sta je brate,u.rali su idu iz krajnosti u krajnost.Od onih avetinja do ove debelguze...

Name

Re milan

03.11.2016 11:44

Izgleda da si ti presitan.

Name

Katanaco

03.11.2016 18:08

Hahahah, ko kanta naopako

Name

Z

03.11.2016 16:09

Odlična je. Ne treba nabijati komplekse zenama i curama. Ovo je dokaz,da su sve lijepe i privlacne na svoj nacin. Puno je gore no kada zena majka duvani ili kao visi po teretana smrdljivim

ODGOVORITE