Анализа: Фудбал је чудна игра! Од Партизановог кривца, до човјека који се играо са Реалом!

Мирослав Радовић је мајстор фудбала! За само две недеље два пута је тресао мрежу великог Реала из Мадрида. Како ли се сада осећају челници Партизана који су га после само 76 дана у црно-белом дресу пустили да оде у Легију?

Фудбал 03.11.2016 | 22:30
Анализа: Фудбал је чудна игра! Од Партизановог кривца, до човјека који се играо са Реалом!
Мирослав Радовић је “тата-мата” за “краљевиће”! Играо се 58. минут меча Лиге шампиона између Реала и Легије, а искусни везиста је још једном показао да фудбал има у малом прсту. Повукао је лопту и Наваса савладао ударцем који је можда и заборављен - шпицем!

За разлику од меча у Мадриду, овога пута Легија је направила право мало чудо. Без помоћи навијача узела је велики бод Зидановом тиму (3:3). Играли су Бензема, Роналдо, Бејл, Мората, али нису могли против расположених Пољака.

Радовићев пример јасно показује колико је фудбал чудна игра. За свега неколико месеци све се окренуло. Са Партизаном није успео да прескочи Заглебје, прву степеницу ка Лиги Европе, а сада игра Лигу шампиона против Реала.

У Хумској је етикетиран као један од главних криваца за посртање на “евро” сцени. Пуштен је за “сићу”, а сада свет бруји о њему. У претходних пет утакмица у свим такмичењима постигао је четири гола.

Дуг је пут од “Партизановог блата до Легијиног злата”, а Радовић га је брзо и лако прошао.

Намеће се једно логично питање - Ко је крив што овакав мајстор више не носи црно-бели дрес?

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар