Analiza: Fudbal je čudna igra! Od Partizanovog krivca, do čovjeka koji se igrao sa Realom!

Miroslav Radović je majstor fudbala! Za samo dve nedelje dva puta je tresao mrežu velikog Reala iz Madrida. Kako li se sada osećaju čelnici Partizana koji su ga posle samo 76 dana u crno-belom dresu pustili da ode u Legiju?

Fudbal 03.11.2016 | 22:30
Analiza: Fudbal je čudna igra! Od Partizanovog krivca, do čovjeka koji se igrao sa Realom!
Miroslav Radović je “tata-mata” za “kraljeviće”! Igrao se 58. minut meča Lige šampiona između Reala i Legije, a iskusni vezista je još jednom pokazao da fudbal ima u malom prstu. Povukao je loptu i Navasa savladao udarcem koji je možda i zaboravljen - špicem!

Za razliku od meča u Madridu, ovoga puta Legija je napravila pravo malo čudo. Bez pomoći navijača uzela je veliki bod Zidanovom timu (3:3). Igrali su Benzema, Ronaldo, Bejl, Morata, ali nisu mogli protiv raspoloženih Poljaka.

Radovićev primer jasno pokazuje koliko je fudbal čudna igra. Za svega nekoliko meseci sve se okrenulo. Sa Partizanom nije uspeo da preskoči Zaglebje, prvu stepenicu ka Ligi Evrope, a sada igra Ligu šampiona protiv Reala.

U Humskoj je etiketiran kao jedan od glavnih krivaca za posrtanje na “evro” sceni. Pušten je za “siću”, a sada svet bruji o njemu. U prethodnih pet utakmica u svim takmičenjima postigao je četiri gola.

Dug je put od “Partizanovog blata do Legijinog zlata”, a Radović ga je brzo i lako prošao.

Nameće se jedno logično pitanje - Ko je kriv što ovakav majstor više ne nosi crno-beli dres?

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar