Пријовићева искрена: Била сам жртва насиља

Пјевачица Александра Пријовић први пут је јавно испричала кроз какву је тортуру прошла док је похађала основну школу.

Србија 02.11.2016 | 20:30
Пријовићева искрена: Била сам жртва насиља
Пријовићева је била жртва вршњачког насиља у основној школи, а сада они који су је некада исмијавали желе да се друже са њом.

"Није ми било лако. Била сам жртва дјеце у школи. Нису ме тукли, али јесу психички малтретирали. Понижавали су ме, називали јадницом и пјеваљком. Говорили су: 'Није ништа боља од мајке певљаке'. То је било баш понижавајуће, деградирали су ме. У школи су након сваког мог наступа доносили снимке и пуштали их. Смијали се на сав глас. Све сам чула и видјела. Вјерујте да ми се у тим тренуцима срце цјепало", испричала је Александра Пријовић са сузама у очима и додала да је данас другачија ситуација.

"Сада ми се сви јављају. Пишу ми на Фејсбуку и подржавају ме. Исти ти који су ми се смијали сада хоће да се друже са мном. Сада сам им слатка, лијепа, мила и драга. Говорила сам тада: 'Нека, нека, видјећете ви!' И, ево, успјела сам. Свима им одговорим на поруку, али нисам заборавила како су ме малтретирали. Погодила ме је срећна звијезда и сад сам ту гдје треба да буде. Али полако, ово је тек почетак. Ово су само степенице ка мојим вишим животним циљевима", завршава Александра.

(Ало.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Аха

02.11.2016 19:43

И кога заболе за то?

ОДГОВОРИТЕ
Name

моско

02.11.2016 21:19

А ко је она???

ОДГОВОРИТЕ