Prijovićeva iskrena: Bila sam žrtva nasilja

Pjevačica Aleksandra Prijović prvi put je javno ispričala kroz kakvu je torturu prošla dok je pohađala osnovnu školu.

Srbija 02.11.2016 | 20:30
Prijovićeva iskrena: Bila sam žrtva nasilja
Prijovićeva je bila žrtva vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi, a sada oni koji su je nekada ismijavali žele da se druže sa njom.

"Nije mi bilo lako. Bila sam žrtva djece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pjevaljkom. Govorili su: 'Nije ništa bolja od majke pevljake'. To je bilo baš ponižavajuće, degradirali su me. U školi su nakon svakog mog nastupa donosili snimke i puštali ih. Smijali se na sav glas. Sve sam čula i vidjela. Vjerujte da mi se u tim trenucima srce cjepalo", ispričala je Aleksandra Prijović sa suzama u očima i dodala da je danas drugačija situacija.

"Sada mi se svi javljaju. Pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Isti ti koji su mi se smijali sada hoće da se druže sa mnom. Sada sam im slatka, lijepa, mila i draga. Govorila sam tada: 'Neka, neka, vidjećete vi!' I, evo, uspjela sam. Svima im odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali. Pogodila me je srećna zvijezda i sad sam tu gdje treba da bude. Ali polako, ovo je tek početak. Ovo su samo stepenice ka mojim višim životnim ciljevima", završava Aleksandra.

(Alo.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Aha

02.11.2016 19:43

I koga zabole za to?

ODGOVORITE
Name

mosko

02.11.2016 21:19

A ko je ona???

ODGOVORITE