Пилић: Новак се чудно понаша...!

“Ма ајте, молим вас. Каква психа? Па Новак је психолошки најјачи тенисер на свету, зато жари и пали све ово време", навео је прослављени стручњак.

Тенис 03.11.2016 | 16:15
Пилић: Новак се чудно понаша...!
Чувени тениски стручњак Никола Пилић забринут је и зачуђен потезима које Новак Ђоковићповлачи у последње време. Прекаљени тениски стручњак наводи да га је посебно изненадила Новакова одлука да за мастерс у Паризу ангажује мало познатог тренераПепеа Имаза.

Најбољи светски тенисер уз себе на претпоследњем турниру у сезони нема ни Бориса Бекера, ни Маријана Вајду, него анонимног Шпанца који спорту приступа са филозофске и духовне стране. Притом, одлука је дошла у тренутку када се ломи хоће ли Ђоковић опстати на челу АТП листе или ће га заменити Енди Мареј.

“Не знам скоро ништа о Имазу, само да је радио са Нолетовим братом Марком. Све то ми је мало чудно. Крај је године, много тога је у игри, али Новак је до сада повлачио праве потезе. Ваљда зна шта ради“, истиче Пилић за Информер.

Наш саговорник неће ни да чује о Ђоковићевој борби са мотивима коју је српски ас истицао у последње време.

“Ма ајте, молим вас. Каква психа? Па Новак је психолошки најјачи тенисер на свету, зато жари и пали све ово време. Какав духовни приступ. Јесте ме изненадио одлуком, али има још пар недеља да ствари изађу на видело“, јасан је Пилић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар