Pilić: Novak se čudno ponaša...!

“Ma ajte, molim vas. Kakva psiha? Pa Novak je psihološki najjači teniser na svetu, zato žari i pali sve ovo vreme", naveo je proslavljeni stručnjak.

Tenis 03.11.2016 | 16:15
Pilić: Novak se čudno ponaša...!
Čuveni teniski stručnjak Nikola Pilić zabrinut je i začuđen potezima koje Novak Đokovićpovlači u poslednje vreme. Prekaljeni teniski stručnjak navodi da ga je posebno iznenadila Novakova odluka da za masters u Parizu angažuje malo poznatog treneraPepea Imaza.

Najbolji svetski teniser uz sebe na pretposlednjem turniru u sezoni nema ni Borisa Bekera, ni Marijana Vajdu, nego anonimnog Španca koji sportu pristupa sa filozofske i duhovne strane. Pritom, odluka je došla u trenutku kada se lomi hoće li Đoković opstati na čelu ATP liste ili će ga zameniti Endi Marej.

“Ne znam skoro ništa o Imazu, samo da je radio sa Noletovim bratom Markom. Sve to mi je malo čudno. Kraj je godine, mnogo toga je u igri, ali Novak je do sada povlačio prave poteze. Valjda zna šta radi“, ističe Pilić za Informer.

Naš sagovornik neće ni da čuje o Đokovićevoj borbi sa motivima koju je srpski as isticao u poslednje vreme.

“Ma ajte, molim vas. Kakva psiha? Pa Novak je psihološki najjači teniser na svetu, zato žari i pali sve ovo vreme. Kakav duhovni pristup. Jeste me iznenadio odlukom, ali ima još par nedelja da stvari izađu na videlo“, jasan je Pilić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar