Врач из Гане савјетује Муриња: Извини се Еви иначе ће Јунајтед пропасти!

“Она има ђаволски дух који узрокује све проблеме у Јунајтеду и то утиче и на најбоље играче као што су Погба и Ибрахимовић. Ја сам навијач Манчестер Јунајтеда и зато позивам и навијачи и надлежне у клубу да притисну Муриња", објаснио је Нана Кваку Бонсам.

Фудбал 07.11.2016 | 21:30
Врач из Гане савјетује Муриња: Извини се Еви иначе ће Јунајтед пропасти!
Жозе Мурињо последњих недеља на мети је критике разних фудбалских и нефудбалских стручњака. Тако је по трофејном португалског стручњаку и тренеру Манчестер Јунајтеда „оплео“ и извесни Нана Кваку Бонсам, врач из Гане?!

Он је практично прорекао да ће се лоше игре и зла судбина наставити све док је Мурињо на клупи гиганта са Олд Трафорда, а све то јер се није извинио бишвој лекарки Челсија Еви Карнеиро.

“Мурињо је веома тврдоглава особа и зато кажем сада, а поновићу колико год пута било потребно - ако се не извини Еви Карнеиро, неће имати успеха ни у овом, ни у било ком другом клубу“, рекао је Кваку Бонсам за локалне медије.

А тек објашњење шта је Ева Карнеиро.

“Она има ђаволски дух који узрокује све проблеме у Јунајтеду и то утиче и на најбоље играче као што су Погба и Ибрахимовић. Ја сам навијач Манчестер Јунајтеда и зато позивам и навијачи и надлежне у клубу да притисну Муриња. Нека са одмах извини ако желе да се Јунајтед врати на победнички пут и сачува свој посао“.

Међутим, овај врач се није ни ту зауставио.

“Верујте ми, то је једино решење. Клубу не би помогло ни да доведу Месија или врате Кристијана Роналда. Опет би имали лоше резултате, у ствари, најгоре у историји клуба“, закључио је врач из Гане.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар