Vrač iz Gane savjetuje Murinja: Izvini se Evi inače će Junajted propasti!

“Ona ima đavolski duh koji uzrokuje sve probleme u Junajtedu i to utiče i na najbolje igrače kao što su Pogba i Ibrahimović. Ja sam navijač Mančester Junajteda i zato pozivam i navijači i nadležne u klubu da pritisnu Murinja", objasnio je Nana Kvaku Bonsam.

Fudbal 07.11.2016 | 21:30
Vrač iz Gane savjetuje Murinja: Izvini se Evi inače će Junajted propasti!
Žoze Murinjo poslednjih nedelja na meti je kritike raznih fudbalskih i nefudbalskih stručnjaka. Tako je po trofejnom portugalskog stručnjaku i treneru Mančester Junajteda „opleo“ i izvesni Nana Kvaku Bonsam, vrač iz Gane?!

On je praktično prorekao da će se loše igre i zla sudbina nastaviti sve dok je Murinjo na klupi giganta sa Old Traforda, a sve to jer se nije izvinio bišvoj lekarki Čelsija Evi Karneiro.

“Murinjo je veoma tvrdoglava osoba i zato kažem sada, a ponoviću koliko god puta bilo potrebno - ako se ne izvini Evi Karneiro, neće imati uspeha ni u ovom, ni u bilo kom drugom klubu“, rekao je Kvaku Bonsam za lokalne medije.

A tek objašnjenje šta je Eva Karneiro.

“Ona ima đavolski duh koji uzrokuje sve probleme u Junajtedu i to utiče i na najbolje igrače kao što su Pogba i Ibrahimović. Ja sam navijač Mančester Junajteda i zato pozivam i navijači i nadležne u klubu da pritisnu Murinja. Neka sa odmah izvini ako žele da se Junajted vrati na pobednički put i sačuva svoj posao“.

Međutim, ovaj vrač se nije ni tu zaustavio.

“Verujte mi, to je jedino rešenje. Klubu ne bi pomoglo ni da dovedu Mesija ili vrate Kristijana Ronalda. Opet bi imali loše rezultate, u stvari, najgore u istoriji kluba“, zaključio je vrač iz Gane.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar