Радуљица: Медаљу из Рија сам оставио оцу да ми чува!

Да сам је понео - изгубио бих је! Српски центар нада се одличној клупској сезони.

Кошарка 06.11.2016 | 22:45
Радуљица: Медаљу из Рија сам оставио оцу да ми чува!
Вратио се Мирослав Радуљица у Дворану мира и пријатељства прошле недеље, само неколико месеци након што је са Панатинаикосом последњи пут гостовао, у борби за шампионски пехар у Грчкој. Овог пута српски центар вратио се у опреми Арманија, али је опет доживео пораз од пирејског великана.

Радуљичин повратак у Грчку новинари из те земље искористили су како би „претресли“ нека недовршена поглавља, а изнад свега - да ли би ствари биле другачије да је Александар Ђорђевић остао на клупи Зелених до краја?

„Тешко је говорити о томе сада. О томе шта се десило и шта је могло да се догоди... Јер, никада не знаш како су ствари могле да се одвијају. Можда би било још лошије, ко зна“, пита сеРадуљица у разговору за грчку телевизију ОТЕ.

Најбољи српски центар у овом тренутку је након Ђорђевићеве смене и доласка Аргириса Педулакиса на клупу Зелених био бачен у други план, због чега није имао практично никакву улогу у финалној серији грчког првенства против Олимпијакоса.

„Желео сам да играм финалну серију. Волео бих да сам остао у Панатинаикосу, али то је живот. Неке ствари не можеш да контролишеш, то је тако и идем даље. Најважније од свега ми је што сам упознао многе дивне људе. Њих сматрам пријатељима“.

Он је своју годину у Панатинаикосу видео као једно велико искуство.

„Није се завршило најбоље зато што нисмо узели титулу. Утакмице против Олимпијакоса заиста су специјалне, не само за Грке у тимовима, већ и за мене“.

На крају, новинаре је занимало да ли Радуљица са собом носи сребрну медаљу освојену са репрезентацијом Србије на Олимпијским играма у Рију?

„Не носим је са собом. Оставио сам је оцу на чување. Јер, да је носим са собом, изгубио бих је сигурно. Лето иза нас било је одлично и за мене и за Србију. А оно што очекујем од Арманија јесте да се ствари наставе таквим током. Желим да унесем енергију у тим и имамо добру сезону“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар