Raduljica: Medalju iz Rija sam ostavio ocu da mi čuva!

Da sam je poneo - izgubio bih je! Srpski centar nada se odličnoj klupskoj sezoni.

Košarka 06.11.2016 | 22:45
Raduljica: Medalju iz Rija sam ostavio ocu da mi čuva!
Vratio se Miroslav Raduljica u Dvoranu mira i prijateljstva prošle nedelje, samo nekoliko meseci nakon što je sa Panatinaikosom poslednji put gostovao, u borbi za šampionski pehar u Grčkoj. Ovog puta srpski centar vratio se u opremi Armanija, ali je opet doživeo poraz od pirejskog velikana.

Raduljičin povratak u Grčku novinari iz te zemlje iskoristili su kako bi „pretresli“ neka nedovršena poglavlja, a iznad svega - da li bi stvari bile drugačije da je Aleksandar Đorđević ostao na klupi Zelenih do kraja?

„Teško je govoriti o tome sada. O tome šta se desilo i šta je moglo da se dogodi... Jer, nikada ne znaš kako su stvari mogle da se odvijaju. Možda bi bilo još lošije, ko zna“, pita seRaduljica u razgovoru za grčku televiziju OTE.

Najbolji srpski centar u ovom trenutku je nakon Đorđevićeve smene i dolaska Argirisa Pedulakisa na klupu Zelenih bio bačen u drugi plan, zbog čega nije imao praktično nikakvu ulogu u finalnoj seriji grčkog prvenstva protiv Olimpijakosa.

„Želeo sam da igram finalnu seriju. Voleo bih da sam ostao u Panatinaikosu, ali to je život. Neke stvari ne možeš da kontrolišeš, to je tako i idem dalje. Najvažnije od svega mi je što sam upoznao mnoge divne ljude. Njih smatram prijateljima“.

On je svoju godinu u Panatinaikosu video kao jedno veliko iskustvo.

„Nije se završilo najbolje zato što nismo uzeli titulu. Utakmice protiv Olimpijakosa zaista su specijalne, ne samo za Grke u timovima, već i za mene“.

Na kraju, novinare je zanimalo da li Raduljica sa sobom nosi srebrnu medalju osvojenu sa reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama u Riju?

„Ne nosim je sa sobom. Ostavio sam je ocu na čuvanje. Jer, da je nosim sa sobom, izgubio bih je sigurno. Leto iza nas bilo je odlično i za mene i za Srbiju. A ono što očekujem od Armanija jeste da se stvari nastave takvim tokom. Želim da unesem energiju u tim i imamo dobru sezonu“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar